Houtbakken

Desc

12 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

12 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Stijlvolle houtbakken voor uw houtkachel

De Kachelwinkel heeft een ruim aanbod aan houtbakken voor uw houtkachel of openhaard. Een houtbak dient als opbergplek voor haardhout, en moet dus in de eerste plaats functioneel zijn. Zo moet er genoeg hout in passen, en is het handig als de bak gemakkelijk te verplaatsen is. Maar een houtbak maakt ook deel uit van uw interieur, en moet dus aansluiten bij uw stijl en smaak. Ons aanbod is zo uitgebreid en gevarieerd, dat u bij ons zeker een houtbak vindt die voldoet aan uw wensen. 

Houtbakken in alle stijlen: van klassiek tot design

De uitstraling van een houtbak wordt voor het grootste deel bepaald door de gebruikte kleuren en materialen. De meeste houtbakken in ons assortiment zijn gemaakt van staal en zijn afgewerkt met een poedercoating. Deze houtbakken in zwart of antraciet sluiten naadloos aan bij de meeste houtkachels, en zijn dus altijd goed. Maar ook houtbakken van andere soorten metaal kunnen een uitstekende keus zijn. Gietijzer heeft bijvoorbeeld een rustieke look, waardoor een gietijzeren houtbak een geweldige houtbak is voor uw openhaard. Rvs houtbakken hebben juist een moderne look. De meeste design houtbakken en industrieel getinte houtbakken worden daarom gemaakt van rvs.

Houtbak op wielen

Zoals eerder gezegd, moet een houtbak ook praktisch zijn. Daarom verkopen wij grote houtbakken die over genoeg ruimte beschikken om uw haardhout op te bergen. Daarnaast zijn vrijwel alle bakken in ons assortiment gemakkelijk te verplaatsen dankzij handige handvatten of hengsels. Als u het verplaatsen van een volgeladen houtbak echt gemakkelijk wilt maken, kunt u het best kiezen voor een houtbak op wieltjes. Hiermee rolt u de bak soepel naar de plek waar u hem hebben wilt.  

Houtbak voor binnen of buiten?

De meeste houtbakken in ons assortiment zijn bedoeld voor binnen. Ze zijn prachtig afgewerkt en passen naadloos in een stijlvol interieur. Als u toch een houtbak zoekt voor uw vuurkorf of buitenhaard, kunnen onze houtbakken echter ook buiten worden gebruikt. Ze zijn zeer duurzaam en sterk, en in de meeste gevallen bestand tegen roest. Heeft u advies nodig over onze houtbakken, voor binnen of buiten, neem dan gerust contact op met onze specialisten!

Houtbakken koopt u online bij dekachelwinkel

De kachelwinkel is specialist in kachels, kachelpijpen en kachelaccessoires. We bieden een ruim assortiment houtbakken in verschillende prijsklassen. Allen van uitstekende kwaliteit.

To Top