Dubbelwandig RVS Geïsoleerd

Desc

Producten 1-24 van 413

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-24 van 413

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Dubbelwandige geïsoleerde kachelpijp van RVS

Als je op zoek bent naar de perfecte dubbelwandige kachelpijp van RVS die ook nog eens geïsoleerd is, ben je bij Dekachelwinkel.nl aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vind je veel verschillende soorten en maten. Daardoor is er altijd een goede optie voor jou. Bekijk ons assortiment en kies de kachelpijp die je nodig hebt.

Geïsoleerde dubbelwandige kachelpijp kopen

In ons grote aanbod vind je veel verschillende kachelpijpen. Zo hebben we nu ook geïsoleerde dubbelwandige kachelpijpen van RVS. We hebben ze in blank en in zwart. Ook vind je bij ons dubbelwandige kachelpijpen met luchtspouw. Daarom is er altijd een die bij jouw kachel past.

Wanneer gebruik je een geïsoleerde kachelpijp?

Een kachelpijp is een onmisbaar stuk van je kachel. Deze zorgt er namelijk voor dat alle schadelijke afvalstoffen naar buiten worden afgevoerd. Wist je dat het gebruik van een dubbelwandige kachelpijp zelfs verplicht is wanneer deze door de gevel, het plafond of dak gaat?

Eigenschappen en voordelen van dubbelwandige RVS kachelpijp

Onze dubbelwandige RVS kachelpijpen hebben een aantal voordelen. Zo zijn ze eenvoudig te bevestigen door het push-fit verbindingssysteem. De buitenste behuizing wordt daarbij niet heet, wat voor veel veiligheid zorgt. De ruime invoerranden aan de binnen- en buitenbuis zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te verbinden zijn. Doordat ze van RVS gemaakt zijn, gaan ze ontzettend lang mee!

Op zoek naar andere kachelpijpen?

To Top