Tuinhaarden

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Een tuinhaard kopen die past bij uw tuin of terras

Bij De Kachelwinkel kunt u een tuinhaard kopen die past bij uw stijl en voorkeuren. In ons assortiment hebben we verschillende handgemaakte tuinhaarden van het kwaliteitsmerk Cookking. Neem rustig de tijd om de verschillende vormen en groottes van onze tuinhaarden te bekijken, of neem contact met ons op als u vragen heeft. Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een tuinhaard kopen? Dan wordt deze snel gratis bij u thuisbezorgd, zodat u snel kunt genieten van de warmte en sfeer van uw nieuwe tuinhaard. 

Cookking Tuinhaard van staal  

Vrijwel alle tuinhaarden - in ieder geval alle haarden in onze winkel - zijn gemaakt van staal. Dat is niet voor niets: stalen tuinhaarden gaan lang mee en zijn bestand tegen hoge temperaturen. Voor tuinhaarden worden verschillende soorten staal gebruikt, waaronder RVS, cortenstaal en blank staal met een coating. Cortenstaal is een legering die koper bevat, waardoor er een roestkleurige oxidatielaag ontstaat. Deze laag vormt een beschermende laag op het staal, waardoor het niet verder kan doorroesten. Ook tuinhaarden met een speciale hittebestendige coating zijn zeer duurzaam. Dit type tuinhaard is vaak zwart, en krijgt na verloop van tijd ook een unieke look.    

Cookking Tuinhaarden in de vormen: rond, vierkant, organisch

In ons assortiment vindt u tuinhaarden in uiteenlopende vormen. De vorm bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van de haard. Als een tuinhaard vierkant is, dan sluit de vorm goed aan bij een strak aangelegde tuin. Is een tuinhaard rond, dan kan deze mooi tot zijn recht komen in een landelijke tuin. Bent u op zoek naar een tuinhaard met echt bijzondere vormen? Bekijk dan ook onze sierlijke tuinhaarden met organische vormen. 

Tuinhaard met schoorsteen

Veel tuinhaarden hebben een schoorsteen. Door de natuurlijke trek van een schoorsteen wordt de rook netjes afgevoerd, en heeft u geen last van rook als u bij de haard zit. Het maakt daarbij niet zoveel uit of u een tuinhaard met een lange pijp heeft of niet. Door het trekken van de schoorsteen concentreert de rook zich en verdwijnt deze recht naar boven.

To Top