Vuurschalen

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Vuurschaal Cookking Polo Diameter 100 cm
  € 279,95 INCL BTW.
  Vuurschaal Cookking Polo Diameter 100 cm
 2. Vuurschaal Cookking Viking Diameter 100 cm
  € 289,95 INCL BTW.
  Vuurschaal Cookking Viking Diameter 100 cm
 3. Vuurschaal Cookking Indiana Diameter 100 cm
  € 289,95 INCL BTW.
  Vuurschaal Cookking Indiana Diameter 100 cm
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

De mooiste vuurschaal voor uw tuin

Bij De Kachelwinkel vindt u zeker een vuurschaal die aansluit bij uw tuin of terras. Wij hebben een ruime keuze aan vuurschalen in verschillende vormen en formaten. De meeste vuurschalen in onze webwinkel zijn van het Nederlandse merk Cookking. Met een stalen vuurschaal van Cookking haalt u dus vertrouwde kwaliteit in huis. Heeft u een passend model gevonden en wilt u een vuurschaal kopen? Dan bezorgen wij deze razendsnel bij u thuis, zodat u snel kunt genieten van een warme en sfeervolle tuin.

Vuurschaal op poten

Vuurschalen op poten worden steeds populairder. De poten maken de vuurschaal veiliger, doordat er geen direct contact is met de ondergrond. Daarnaast geeft een vuurschaal op poten op een hogere plek warmte af, wat wel zo fijn is als u op een tuinstoel zit. Door de poten is er ook ruimte om hout te bewaren onder de schaal. Met een vuurschaal met houtopslag hoeft u nooit meer heen en weer te lopen om de schaal bij te vullen, en wordt vochtig hout voor verbranding alvast gedroogd. Vaak heeft een vuurschaal drie poten, maar wij hebben ook vuurschalen met sleepoten. 

Vuurschaal barbecue

Een vuurschaal is niet alleen goed voor warmte en gezelligheid. Vuurschalen zijn ook gemakkelijk om te toveren tot barbecue. Het enige wat u nodig heeft om van uw vuurschaal een barbecue te maken is een grillrooster. Zo kunt u genieten van heerlijke gerechten van uw vuurschaal BBQ. Na gebruik haalt u het rooster weer weg, maar blijft de vuurschaal zorgen voor warmte en gezelligheid. De Cookking vuurschaal van het type Indiana is een goed voorbeeld van een vuurschaal die gebruikt kan worden als barbecue

To Top