Tuin en Terras acc.

Desc

Producten 25-48 van 105

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 25-48 van 105

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

De mooiste accessoires voor een warme tuin en terras 

Als specialist in kachels en haarden levert De Kachelwinkel ook de mooiste terras- tuinaccessoires Wanneer het na een mooie dag afkoelt, zorgt een vuurtje snel voor de benodigde warmte. Zo kunt u langer genieten van uw tuin of terras. Daarnaast creëert vuur een knusse en gezellige sfeer. Met de hoogwaardige tuinproducten in ons assortiment maakt u op een veilige manier vuur op uw terras en in uw tuin. De producten zijn bovendien zo vormgegeven, dat ze zelfs als ze ze niet branden een verrijking zijn voor uw tuin en terras. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste soorten tuinaccessoires.     

Tuinhaarden

Een tuinhaard lijkt van alle tuinaccessoires het meest op een traditionele haard. Een haard is aan meerdere kanten afgesloten, zodat de wind geen vat krijgt op het vuur. Doordat het staal ook warm wordt, geven tuinhaarden veel warmte af. Doordat ze niet geheel afgesloten zijn, kunt u echter wel optimaal genieten van het sfeervolle vlammenspel. De meeste tuinhaarden hebben bovendien een schoorsteen, zodat u weinig last heeft van de rook als u met uw vrienden of gezin wilt genieten van de warmte. Bekijk al onze stalen tuinhaarden.

Vuurschalen

Een vuurschaal creëert ongekend veel sfeer! Het vuur in een vuurschaal is vergelijkbaar met een kampvuur, doordat het vuur vrijwel geheel open is. Tegelijkertijd is een vuurschaal veel veiliger, doordat er geen brandende deeltjes uit de duurzame stalen schaal kunnen vallen. Wij hebben verschillende prachtige modellen op voorraad. Bekijk al onze vuurschalen.

Vuurkorven

Vuurkorven kunt u zien als een soort mand voor uw vuur -- maar dan vuurvast en duurzaam. Door deze vorm kunt u uw hout opstapelen en creëert u gemakkelijk een groot vuur, zonder dat het voor onveilige situaties zorgt. Door de half open zijkanten kunt u bovendien genieten van het het hele vuur: van de gloeiende deeltjes onderin tot de wervelende vlammen bovenin. Bekijk ons complete assortiment vuurkorven.

To Top