Olsberg Kachels

Desc

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Houtkachel van Olsberg kopen

Met meer dan vier eeuwen aan ervaring in de kachelwereld is Olsberg een wereldwijd succesverhaal geworden. Al eeuwenlang worden de prachtige Olsberg houtkachels in Duitsland gemaakt en bedacht, en het bedrijf is nog steeds in handen van dezelfde familie. Hierdoor kan Olsberg zich terecht een van de oudste familiebedrijven in Duitsland noemen. Ondanks deze lange geschiedenis is Olsberg allesbehalve ouderwets. Het bedrijf heeft zich juist gemoderniseerd en staat garant voor langdurig plezier. Wil je jouw eigen Olsberg kachel aanschaffen? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen bij Dekachelwinkel.nl.

Een hoog rendement

Olsberg houtkachels onderscheiden zich door hun innovatieve ontwerp, wat resulteert in een hoog rendement en een lage vermogensbehoefte. Dankzij hun compacte stookruimte hebben Olsberg kachels slechts een kleine hoeveelheid hout nodig om prachtig te branden. In tegenstelling tot veel andere merken kachels, waarmee u zelf moet controleren wanneer het hout bijna op is, bieden Olsberg kachels een uniek voordeel. Ze geven een signaal wanneer het hout bijna opgebrand is, waardoor u nooit te laat bent om bij te vullen. Zo kun je genieten van de behaaglijke warmte en sfeer die de haard biedt.

Unieke Olsberg design houtkachels

De kenmerkende halfronde ruit van Olsberg houtkachels biedt een ongeëvenaard zicht op het vuur vanuit elke hoek. Dit veelzijdige ontwerp maakt de houtkachels geschikt voor vrijwel elk interieur, of het nu klassiek of modern is. Elke Olsberg houtkachel is een meesterwerk op zich. De kachels worden met de hand vervaardigd, van het smelten van het gietijzer tot het in elkaar zetten van de losse onderdelen. Deze ambachtelijke werkwijze is exclusief voor Olsberg en resulteert in unieke en hoogwaardige kachels die je nergens anders vindt.

Verschillende Olsberg modellen

Olsberg onderscheidt zich door zijn veelzijdige aanbod van houtkachelmodellen met elk een uniek en doordacht design. Een van de opvallende modellen is de Olsberg Pacaya, verkrijgbaar met bekleding van keramiek of natuursteen. Voor wie van een strak en eigentijds ontwerp houdt, is er de Olsberg Tipas in mat zwart. De Olsberg Draco toont weer een stuk traditioneler. Ontdek de verschillende modellen en vind de perfecte Olsberg kachel die past bij jouw wensen en ruimte.

Praktische en stijlvolle accessoires

Naast de noodzakelijke rookgasafvoermaterialen biedt Olsberg ook een scala aan praktische en stijlvolle kachelaccessoires. Denk aan handige houtbakken om je brandhout georganiseerd op te bergen en vloerplaten die zowel functioneel als decoratief zijn. Deze accessoires voegen niet alleen gemak toe aan je stookervaring, maar dragen ook bij aan de aankleding van je Olsberg houtkachel.

Vragen en advies

Heb je vragen of heb je behoefte aan advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden!

Bekijk ook onze handige blogartikelen:

Indien een houtkachel niet volledig aan je verwachtingen voldoet, bekijk dan tevens ons assortiment van andere kachels:

To Top